Studio EBN x Egna

Studio EBN lanserer #pantforgjenbruk i samarbeid med Egna i Bodø. Egna er et senter for fremtiden, Egna tilbyr varer og tjenester som spiller på lag med kloden vår og bringer folk sammen. I dette samarbeidet bidrar vi til å utvikle og legge til rette for at det etableres nye sirkulære forretningsmodeller og lokale verdikjeder som skal bidra til flere grønne lokale arbeidsplasser.

Nå kan alle som har produkter fra oss, men av en eller annen grunn ikke bruker det lengre, levere dem tilbake til oss mot pant, slik at andre kan få gleden av å gjenbruke produktet. Det går helt fint om varen har en skade eller mangel. Dette kan vi reparere lokalt og slik sørge for at produktet får leve videre. Vi organiserer et bruktutsalg igjennom gjenbruks-senteret Egna.no i Bodø.

Ved å levere et produkt tilbake til oss får du en rabattkode du kan bruke i vår nettbutikk eller i vår fysiske butikk. Produktet kan leveres inn i åpningstiden i vår butikk i Bodø, eller sendes til oss:

STUDIO EBN, Postboks 50, 8001 Bodø.

Dersom du sender varen til oss må du legge med et skriv med mailadressen din slik at vi kan sende deg en rabattkode. Vi setter også pris på om du skriver noen ord om hvorfor du ikke bruker produktet lenger.

Vi gir dette i pant for produktene:

  • Accessories små: 30 kr
  • Accessories stor: 50 kr
  • Liten veske: 100 kr
  • Medium veske: 200 kr
  • Stor veske: 300 kr